Over de auteur

Andre Pereira Dias

Ik ben een soort schattige heer, die niets liever heeft dan lezen. Het eerste dat mensen vaak aan mij opmerken, is mijn attente persoonlijkheid, op de voet gevolgd door mijn vervelende moedervlekken. Ik ben niet een van die valse mensen die doen alsof ze hun eigen kwaliteiten niet beseffen. Mijn moedervlekken en vingers zijn van de bovenste plank. Deze eerlijkheidsparels zijn slechts een deel van de schattige persoon die ik ben.

Ik werk als auteur en help eindgebruikers meer te leren over generieke geneesmiddelen, omdat ik ze al heel lang voor verschillende doeleinden gebruik. Hierdoor kan ik mijn vaardigheden oefenen: schrijven, bloggen en onderzoek doen naar medische literatuur. Ik zou je willen vertellen over de tijd dat ik Yogi Bear heb ontmoet, wat waar is, maar het is belangrijk voor mij dat je weet dat ik eerlijk ben, dus ik zal de wildste delen van mijn leven voor een andere keer redden.