Voorwaarden

Laatste update: oktober 2019

Lees de volgende Servicevoorwaarden (“Voorwaarden”, “Servicevoorwaarden”) zorgvuldig door voordat u de website modafinilprijs.com (de “Service”) van de auteur gebruikt.

Uw toegang tot en gebruik van deze service is afhankelijk van uw goedkeuring en naleving van deze voorwaarden. Deze voorwaarden zijn van toepassing op gebruikers, alle bezoekers en andere mensen die het bedrijf bezoeken of gebruiken.

Door de Service te verkrijgen of te gebruiken, gaat u ermee akkoord gebonden te zijn aan deze Voorwaarden. U kunt zelfs geen toegang krijgen tot de Service als u het niet eens bent met een deel van deze voorwaarden.

Beëindiging

We kunnen de toegang tot uw service beëindigen of opschorten in geval van schending van de voorwaarden zonder aansprakelijkheid of kennisgeving, inclusief zonder beperking.

Alle voorwaarden Beëindiging van overleving blijven van kracht na beëindiging, inclusief maar niet beperkt tot eigendomsbepalingen, garantiebepalingen, compensatie en aansprakelijkheidsbeperkingen.

Inhoud

Met onze service kunt u gegevens, teksten, afbeeldingen, video’s en ander specifiek materiaal (“Inhoud”) delen, opslaan, doorbladeren en anderszins beschikbaar stellen. U bent verantwoordelijk voor het gebruik, de toepassing en het begrip van de inhoud.

Websites

Onze service kan links bevatten naar internetsites of services die niet in bezit zijn of onder controle staan ​​van de auteur.

De auteur heeft geen controle over en neemt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud of methoden van de services of sites. U erkent en gaat ermee akkoord dat de auteur niet direct of indirect verantwoordelijk is voor enige schade of verlies veroorzaakt of vermeend veroorzaakt door of in verband met het gebruik of de afhankelijkheid van de informatie, goederen of diensten die beschikbaar zijn op of via de websites of Diensten.

Veranderingen

We behouden ons het recht voor om naar eigen goeddunken deze voorwaarden te wijzigen of te vervangen. Wanneer uw beoordelingsmateriaal bestaat, zullen we proberen om dit ten minste 30 dagen voor een nieuwe termijn te melden. Precies wat een materiële wijziging aanbrengt, wordt naar eigen goeddunken beslist.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op als u vragen heeft over deze voorwaarden.